2

Mødet status fremgår ikke klart


Avatar
Joachim Nørmark

På gruppens side med møder, fremgår det ikke om et møde er afsluttet eller afsluttet/bekræftet. Man kan ej heller se det på mødets side. Den eneste måde at se det, er at der ikke står "afslut møde" men det kan den enkelte gruppeleder næppe huske. Kan der ikke stå når et møde er afsluttet på samme måde som hos admin (altså en "status-kolonne")
I RN ligger der aktuelt 29 møder der er afholdt, men kun 2 der er afsluttet (og det er sjovt nok vejledernes grupper!)

A

Aktivitet Senest / Ældst

M

Mads Zeneli

Status ændret til: Gennemsyn

Avatar

Michael Breinholdt

Det giver rigtig god mening. Jeg har selv overvejet det samme. Den oprindelige idé var at bruge låseikonet som indikator for mødets status, men ikonet løser ikke behovet fuldt ud.


Avatar

Joachim Nørmark

Ahhh... Har slet ikke lagt mærke til det - sorry. Det er mest på oversigten for gruppen jeg har kigget, for når man først er færdig med et møde og har lagt bilag ind, tror jeg ikke at man bevæger sig ind på det igen og derfor vil oversigten nok være mere "synlig"
Kan ikonet for "låst op" måske ændres en smule. Den hængelås er meget tæt på at være låst. Hvis bøjlen vendte væk fra låsen ville det nok være mere tydeligt (www.clipartmax.com/middle/m2H7m2i8d3A0i8K9_gatekeepers-padlock-key-hanger-designed-for-vectric-open-lock-icon-free/)


Avatar

Michael Breinholdt

Helt klart. Det kan vi sagtens optimere.