0

Opslag på Regionens væg


Avatar
Joachim Nørmark

Kan en almindelig bruger lave et opslag på Regionens væg uden at de skal godkendes? Det går vist ikke. Min fake-bruger kan i hvert fald godt. Enten skal de godkendes eller også skal muligheden ikke eksistere (og jeg mener ikke at den skal eksistere)

A

Aktivitet Senest / Ældst

Avatar

Pernille Sjørup

En kommentar til denne funktion: som I måske har spottet, er der en grå-zone på disse opslag, da vi jo helst ikke skal have kommentarer a la dem jeg har været så "heldig" at få på fastgjorte opslag. Kunne der være en funktion, hvor admin kunne vinge af ("til dette opslag skal der ikke kunne kommenteres"), sådan at vi kan undgå mærkelige kommentarer på de opslag, der er af "regionen informerer" karakter?? Men sådan at der stadig er mulighed for andre typer af opslag?


M

Mads Zeneli

Status ændret til: Afsluttet

M

Mads Zeneli

Status ændret til: Gennemsyn

Avatar

Mads Zeneli

Hej Joachim,

Hvis en bruger er en del af en region, så kan denne tilføje et opslag på regionens opslagstavle. Det kan give mening, når en bruger f.eks. vil anbefale en foredragsholder eller lignende.

Vi havde ikke forestillet os at opslag skulle godkendes før de blev vist, men jeg vil meget gerne undersøge, hvad der skal til for at ændre det.