2

Migrere 2 konti/ændre mail


Avatar
Joachim Nørmark

2 af de 3 der manuelt er bedt om at blive tilknyttet min region, skyldes at de har brugt en anden mailadresse end den de er inviteret på. (Der er åbenbart flere der bruger forskellige mailadresser ;-)
Kan man løse det? Enten ved at jeg kan ændre deres mailadresse som profilen er oprettet på eller at man kan migrere to profiler. Ved ikke helt hvad der er smartest og hvordan det kommer til at fungere når integrationen med lægeforeningen forhåbentligt kommer til at fungere.

A

Aktivitet Senest / Ældst

M

Mads Zeneli

Status ændret til: Gennemsyn

M

Mads Zeneli

Status ændret til: Igangværende

M

Mads Zeneli

Status ændret til: Planlagt

Avatar

Mads Zeneli

Vi kan ikke migrere to profiler, men vi kan bytte rundt på deres e-mails og slette de konti, der ikke skal bruges efterfølgende.

Vil du ikke sende detaljerne pr. e-mail, så skal jeg nok kigge på det?


Avatar

Joachim Nørmark

Har ordnet det ved at gå ind i deres gruppe og slette den oprindelige email invitation og så invitere på den nye mail, hvorefter de jo heldigvis straks er medlemmer i gruppen. Det var mere fordi den arbejdsgang er lidt bøvlet men ved ikke om der er noget der kan være smartere?


Avatar

Joachim Nørmark

Har lige fået en mail fra en bruger, hvor jeg manuelt har ordnet det. Hun skriver: "Mails fra dadlnet videresendes til min anden mail, så jeg ser ikke hvis jeg skal oprette mig via en bestemt mail :-)
Det kan jo være en forklaring på et problem som flere kommer til at støde på - måske